Składniki na 2 porcje
300g (porcja) śliwek
60g (6 łyżek) mąki owsianej
30g (3 łyżki) erytrolu
25g (duża łyżka) masła
Z owoców usunąć pestki, podzielić na połówki i przełożyć do płytkiego naczynia żaroodpornego lub kokilek. Masło rozpuścić i wymieszać z mąką oraz erytrolem. Posypać owoce powstałą kruszonką i zapiekać 25 minut w temperaturze 200 stopni bez przykrycia. Opcjonalnie przyozdobić cynamonem przed podaniem . Można podawać z jogurtem naturalnym.
Kontakt:
- 662 206 757
Agnieszka Brunka
OPINIA PACJENTA: Jestem wielkim fanem Pani Agnieszki, gdy opowiada o probiotykach. Ten temat zawsze łączyłem z suplementami przy antybiotykach, nie wiedziałem, że ten temat jest dużo szerszy! Pani Agnieszka w bardzo ciekawy sposób opowiada nie tylko o probiotykach ale całej ekologii.
Twój komentarz